Zwangerschapsshoot en New Born – Hayley

1 Reacties
4 februari 2022

Zwangerschapsshoot & Newborn • Hayley

Het is al even geleden dat ik een blog heb geschreven dus het werd weer tijd. Afgelopen december werd ik benaderd door twee kers verse moeders om een newbornshoot te komen maken. Voor mij niet zomaar een newbornshoot. Van dit prachtige stel heb ik al meerdere bijzondere momenten in hun leven vast mogen leggen.

Dit begon allemaal in mei 2018 met een bruiloft op het strand bij Castricum. In het voorjaar van 2021 kwam daar een zwangerschapsshoot bij. En halverwege november was daar dan de geboorte van hun mooie dochter Hayley. Tijdens de newbornshoot heb ik de trotse moeders vast mogen leggen samen met hun dochtertje. Haar ogen, zo prachtig, ik kon er wel naar blijven kijken.

Nadat Hayley haar flesje op had, ben ik begonnen met het maken van de foto’s. Ze was nog eventjes wakker en daarna vond ze het mooi geweest. Ze lag heerlijk te dromen. Ook slapend is ze zo schattig. Na vele foto’s genomen te hebben, zijn we een kopje thee gaan drinken en hebben we samen de foto’s bekeken. Ze waren ontroerd en trots door het zien van de foto’s van hun gezinnetje.

Ik vond het een eer om jullie ook tijdens dit mooie moment te mogen fotograferen! Het is jullie zo gegund!

Zie ook trouwreportage van Danique en Charmaine:
https://elisahartogfotografie.nl/huwelijk-danique-charmaine/

1 Reactie

 1. Elisa heeft onze trouwdag gefotografeerd en onze zwangerschap vastgelegd, nu was onze volgende mijlpaal in ons leven aan de beurt, een new born shoot van onze dochter Hayley en ons mooie gezin!
  Elisa inventariseerde onze wensen, ook als het even anders liep dan we in gedachten hadden, zoals een slapende Hayley, paste Elisa haar ideeën hier op aan, Elisa schakelt daarin snel en komt met leuke alternatieven!
  Wij zijn heel blij met álle shoots die we tot nu toe hebben laten maken door Elisa, en dankbaar dat al onze mooiste momenten uit ons leven zo mooi en bijzonder zijn vastgelegd en we hier de rest van ons leven op terug kunnen kijken!

  Dank je wel topper!!

  Charmaine & Danique & Hayley

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk…