Trouwreportage

Gaan jullie binnenkort trouwen? En willen jullie deze dag vast laten leggen door een professionele fotograaf? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Elisa Hartog Fotografie legt jullie dag vast van het begin tot het eind. Uiteraard denk ik ook graag met jullie mee. 

Trouwfotografie beschikt over een unieke gave, het bevriezen van tijd. De kunst van bruidsfotografie schuilt in het feilloos vastleggen van de liefde op jullie dag!

Met aandacht voor de kleinste details zoals tranen van geluk, hartverwarmende knuffels, maar ook alle lieve familie en vrienden waarmee jullie deze dag willen delen leg ik vast. Een aanpak die volledig is afgestemd op jullie behoeftes. Uiteraard met een grondige voorbereiding waarbij ik zelfs met de kleinste details rekening kan houden, zodat er een ontspannen en leuke sfeer ontstaat en ik schitterende huwelijksfoto’s kan schieten. Mooie tijdloze foto’s, waar jullie jaren later nog steeds met een fijn gevoel op terugkijken. Ik ontzorg jullie graag, zodat jullie heerlijk kunnen genieten van deze prachtige dag. De trouwfoto’s zijn gegarandeerde van de hoogste kwaliteit. 

Aarzel niet langer en neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Fotoshoot

Een individuele fotoshoot, een zakelijk portret voor uw werk of een fotoshoot samen met je gezin, familie, broer of zus of vrienden? Alles is mogelijk, alles kan. Binnen of buiten. Het aantal personen maakt voor de kosten niet uit; je betaalt bij Elisa Hartog Fotografie namelijk per sessie.

Bent u trots op uw prachtige gezin of familie? Het liefst legt u elk moment vast om er later op terug te kunnen kijken. Samen met uw gezin of familie voor een professionele camera is de perfecte manier om familiefoto’s te maken. Achteraf ontvangt u digitaal de kwalitatief hoogwaardige foto’s zodat u er mee kan doen wat u wil. Hangt u ze aan de muur of geeft u een foto op canvas cadeau?

Waarom een familie fotoshoot?

Nu uw kinderen of misschien wel kleinkinderen nog klein zijn, vliegt de tijd en gaan ze voor u het weet al naar de middelbare school. Een mooi moment om door een professionele fotograaf vast te leggen. Of dit nou met z’n vieren is of met z’n tienen, Familieshoot zorgt voor kwalitatief hoogwaardige foto’s waar u met een glimlach op terug zal kijken.

Geïnteresseerd? Samen komen we tot passende shoot – Ik pas mijn agenda graag op die van jou / jullie

Loveshoot

Jullie blijvende herinnering voor altijd vastgelegd. De intieme momenten. Alles wordt vastgelegd tot in het kleinste details.

Jullie zijn op zoek naar een fotograaf die niet alleen prachtige foto’s kan maken, maar ook zorgt voor een leuke en ontspannen foto ervaring voor jou en je partner. Een fotograaf die met je mee denkt en je helpt bij het plannen voor een geweldig eindresultaat; namelijk fantastische foto’s van jou en je grote liefde. Elisa Hartog Fotografie denkt van het begin tot het eind graag met jullie mee. Van tevoren wordt de dag uitgebreid besproken, zodat het duidelijk is wat jullie wensen zijn. 

De juiste fotograaf op jullie speciale dag – wie weet ben ik die fotograaf voor jullie! Het belangrijkste is dat jullie over 10 jaar nog steeds kunnen zeggen: ‘Kijk, dat waren wij!’ In een persoonlijk gesprek of per mail of WhatsApp vertel ik jullie graag over mijn manier van werken, de mogelijkheden én praten we over jullie wensen.

Zwangerschap

Een kleine wonder in een bolle buik. De beste periode voor een zwangerschapsreportage is vanaf 8 maanden. Het is belangrijk dat je buik goed zichtbaar is. Samen kijken we naar de mogelijkheden en een rustige én mooie locatie. Een oudere broer of zus van het kleine wonder en je partner zijn van harte welkom om ook te schitteren tijdens deze fotosessie. Elisa Hartog Fotografie heeft diverse accessoires om er een mooie shoot van te maken. Eigen ideeën zijn natuurlijk van harte welkom.

Newborn

Oh zo bijzonder, een klein wonder! Je zwangerschap is voorbij en je kindje ligt in je armen. De tijd vliegt en dat is een extra reden om deze speciale momenten vast te leggen. Voor nu en later. Bij jullie thuis fotografeer ik graag jullie liefde door te focussen op de kleine details – dat fijne mondje, die kleine vingertjes en wiebelteentjes. Of knuffelen met de ‘grote’ broer of zus.

Tijdens deze reportage leg ik jullie kindje niet in bepaalde poses. Ik vind het belangrijk dat hij of zij gefotografeerd wordt in een vertrouwde omgeving. De details van speciale momenten leg ik het liefste vast, bijvoorbeeld als een baby op bed ligt, gaapt of slaapt.

Leuk voor later: extra foto’s van de babykamer, de kleertjes, de kaartjes en speciale en persoonlijke accessoires.

Voorwaarden

Z

Elk product op locatie is exclusief reiskosten (buiten Beverwijk/Heemskerk)

Z

Een eenduidige prijs is niet te geven. Vraag daarom om vrijblijvende offerte aan via info@elisahartogfotografie.nl

Z

De foto’s worden verzonden via WeTransfer (andere mogelijkheden in overleg)

Z

De foto’s mogen niet bewerkt worden, behalve door Elisa Hartog Fotografie

Z

De foto’s mogen alleen met toestemming van Elisa Hartog Fotografie en mét haar logo gepubliceerd worden op internet/sociale media.

Voor de uitgebreide voorwaarden verwijs ik je graag naar de pagina:

Start gesprek
1
💬 Wil je iets vragen?
Hallo! 👋🏻

Waar kan ik jou mee helpen?