Huwelijk – Keith en Maartje

0 Reacties
25 mei 2022

Keith en Maartje

Op 20 mei 2022 trouwden Keith en Maartje bij Robacher’s Watermolen in Hauwert, een prachtig trouwlocatie! Maar voor het zover is begin ik de dag bij Van der Valk in de Zuidoostbeemster. De plek waar Keith zijn pak aan ging doen, samen met zijn trotse vader en neefje. Daarna leg ik de voorbereidingen bij Maartje vast, dit is bij het bruidspaar thuis in Purmerland. De bruid werd hierbij geholpen door haar moeder.  Nadat het haar van de bruid en de make-up helemaal perfect zaten, was ze helemaal klaar voor de onvergetelijke dag. En toen was het even wachten op Keith.Beide waren ze zenuwachtig en benieuwd naar het ‘first look’ moment.

Keith kwam in een prachtige auto aanrijden, een A-Ford uit 1931. Bij de voordeur zagen ze elkaar voor het eerst in hun trouwkleding. Ze waren allebei zo onder de indruk van elkaar, vol emotie. Voor mij is dat zo mooi om die emoties vast te leggen.

Ik reed achter de trouwauto aan naar verschillende plekken om de trouwfoto’s te maken. Het was een regenachtige dag maar de weergoden waren met ons, want tijdens de fotosessies was het gelukkig droog. Bij de prachtige Molen in Etersheim maken we het eerste deel van de fotosessie. Daarna reden we tussen de weilanden van Oosthuizen door naar Oostpoorterburg in Hoorn. Daar hebben we de laatste foto’s gemaakt van de trouwreportage. Een prachtig plaatje om te zien!

Toen de fotoreportage compleet was, zijn we naar de trouwlocatie gereden in Hauwert. De gasten waren er al aangekomen. Ze stonden buiten vol spanning te wachten op het bruidspaar. Na een warm welkom was het tijd voor de ceremonie, dit was binnen in een prachtige en sfeervolle ruimte. Na de ceremonie was het tijd voor het aansnijden van de taart en de felicitaties. Onder het genot van een borreltje stond iedereen gezellig met elkaar te praten. Ondertussen was het personeel druk bezig met het opdekken van de eettafels boven. Het zag er echt prachtig en rijkelijk uit, met mooie bloemen op tafel. Het was een gezellig samenzijn tijdens het eten, er werden toespraken gedaan voor het bruidspaar.

Daarna kon het feest beginnen op dezelfde locatie maar in een andere ruimte, deze was ook prachtig gedecoreerd. Er was een DJ aanwezig die de muziek verzorgde. Het feest begon uiteraard met een openingsdans, daarna konden de voetjes van de vloer. Wat was het genieten voor het bruidspaar deze dag.

Bedankt dat ik jullie onvergetelijke dag heb mogen vastleggen, ook ik heb er onwijs van genoten.

Keith en Maartje, heel veel geluk gewenst samen!

Fotolocatie: Molen / Etersheim & Oostpoorterburg / Hoorn
Trouwlocatie: Robacher’s Watermolen / Hauwert
Trouwauto: Een A-Ford uit 1931 / Purmerend

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk…

Start gesprek
1
💬 Wil je iets vragen?
Hallo! 👋🏻

Waar kan ik jou mee helpen?