Huwelijk – Joost & Sarah

0 Reacties
15 juni 2022

Joost & Sarah

De dag van Joost en Sarah op 3 juni 2022 begint voor mij in Beverwijk, bij het huis van de bruidegom zijn broer. Daar maakte Joost zich klaar voor deze mooie dag, samen met zijn zoon Jens. Wat was Jens een goede hulp voor zijn vader. Een trouwpak aan doen is niet zomaar iets. Allebei prachtig gekleed, ze zijn klaar voor de grote dag. De mannen moeten nog eventjes wachten voordat ze Sarah en Imme op kunnen halen. Dit moment heb ik meteen gepakt om mooie foto’s van hun te maken. Terwijl de mannen nog even wachten, vertrek ik naar Heemskerk om daar de laatste voorbereidingen vast te leggen van Sarah. De voorbereidingen waren al in volle gang. Ook kwam ik nog een ander bekend gezicht tegen, namelijk die van Angelique de Graaf. Zij verzorgde de make-up en het haar van Sarah op deze belangrijke dag. We zijn elkaar toevallig de afgelopen tijd vaker tegengekomen bij huwelijken.

Het kon niet anders, dan dat de make-up en het haar van Sarah en Imme er mooi uit zou komen te zien.Nadat de make-up en het haar van Sarah helemaal perfect zat, kwam het moment om de trouwjurk aan te doen. Hierbij werd Sarah geholpen door haar moeder en schoonzus.

Het was een moment vol emoties. Daarna was het tijd voor een de “first look”. Inmiddels zijn Joost en Jens ook in Heemskerk gearriveerd. Joost en Jens belde aan, ze stonden met hun rug gekeerd naar de deur in de voortuin te wachten. Wachten op het moment dat de deur geopend zou worden. Sarah en Imme deden de deur open en liepen naar de mannen. Sarah gaf Joost een tikje op zijn schouder en daar was het ‘first look’ moment. Ze kwamen ogen tekort, vol bewondering stonden ze elkaar aan te kijken.

Na de lunch werd het tijd voor de fotosessie. Het bruidspaar heeft Landgoed Beeckestijn als fotolocatie gekozen. De zon scheen prachtig door het bos heen, iedereen was ontspannen tijdens de fotosessie en zelfs kinderen hadden er veel zin in! Het Landgoed biedt vele mooie plekken om prachtige foto’s te maken. Het was een zeer geslaagde fotosessie.

Bij de Smeackkamer in Beverwijk wordt de rest van de dag doorgebracht met familie en vrienden. Eerst is er de trouwceremonie onder de bomen, in de tuin van de Smeackkamer. Tijdens de ceremonie waren er mooie woorden en persoonlijke geloftes, er was fijne muziek, de ringen worden omgedaan en de handtekeningen gezet. Het is genieten om zo’n trouwerij in de buitenlucht vast te leggen. Na de ceremonie is er tijd voor een toost, het aansnijden van de taart, de groepsfoto’s en voor een gezellig samenzijn op deze heerlijke plek. Ook de kinderen, Jens en Imme hadden een kleine verrassing voor hun ouders, ze moesten weer bij het altaar gaan zitten en kregen daar een persoonlijke brief voorgelezen en een cadeau. Zo mooi om te zien dat het gezin centraal staat deze bijzondere dag.

Na het diner heb ik nog een aantal foto’s gemaakt en toen zat voor mij de dag erop. Het is ongetwijfeld nog een mooi feest geworden, daar bij de Smeackkamer.

Joost, Sarah, Imme en Jens, bedankt dat ik jullie dag vast mocht leggen en heel veel geluk gewenst met elkaar!

Fotolocatie: Beeckestijn – Velsen Zuid
Trouwlocatie: De Smaeckkamer – Beverwijk
Bruidstaart/cupcakes: ZZ Sweet Studio – Egmond
Bruidsboeket: R en R Flowers – Wormer

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk…

Start gesprek
1
💬 Wil je iets vragen?
Hallo! 👋🏻

Waar kan ik jou mee helpen?