Huwelijk – Wijnand & Liesbeth

1 Reacties
7 juli 2017

Wijnand & Liesbeth

Wijnand en Liesbeth zeiden JA op 7 juli 2017, wat een bijzondere dag. Voor het zover was gingen er eerst nog flink wat voorbereidingen aan vooraf.

Wijnand en Liesbeth stonden klaar om familie en vrienden te ontvangen. Toen was het zover om naar het Gooimeer te lopen voor de trouwreportage. Wat de dag nog mooier maakte was de ambtenaar, Gerard. Hij kwam verkleed als kaptein aan lopen en hier hebben wij erg om moeten lachen. Na een kleine fotoshoot zijn we richting hun huis gelopen. Daar was het tijd voor de heerlijke bruidstaart!!

Het was een super dag, de foto’s zeggen genoeg!

Trouwlocatie: Het Gooimeer, Huizen

1 Reactie

  1. Op 7 juli 2017 gaven Liesbeth en ik elkaar na 7 jaar samen – zijn het ja-woord. Wij kozen voor een feestje in en om ons huis met naaste familie en goede vrienden. We wonen op een mooie plek aan het water en we hebben ook veel met water. Dat was dus een perfect decor. Toen alles in kannen en kruiken was, haakte op het laatste moment de fotografe af die we oorspronkelijk hadden. Zij tipte ons echter op een plaatsvervangster en zo kwamen we aan Elisa. Om kort te gaan: dit was een gouden tip! Een fotograaf op je bruiloft moet twee dingen perfect beheersen: onzichtbaar zijn en toch alles zien en vastleggen. Elisa is daar wat ons betreft boven verwachting in geslaagd. Het toeval wilde dat zij doof is en ik (bruidegom) slechthorend. Dat was gelijk lachen want ik deed mijn “hoorbellen” uit en we hadden zeg maar aan een half woord en gebaar genoeg. Voor ons was de dag, door regie buiten ons om, een overweldigende aaneenschakeling van onverwachte gebeurtenissen en verrassingen. Elisa heeft dit perfect gezien en aangevoeld, erop ingespeeld en alles in beeld vastgelegd. Wij zijn daarover zéér tevreden. En niet alleen wij! Wij hebben we onze gasten een persoonlijke dankjewel-kaart gestuurd. Daarop hebben we, voor iedereen apart, de mooiste foto’s van hen met ons gezet. De reacties die we daarop kregen, waren unaniem enthousiast en dus ook een groot compliment voor Elisa. Onze trouwdag ligt nu anderhalf jaar achter ons. Eraan terugdenkend en alles terughalend, zou ik het wat haar betreft willen omschrijven met: “horende doof” is bij Elisa voor haar werk een perfecte, niet-afleidende eigenschap, die haar verre van “ziende blind” heeft gemaakt. Kortom: dit is een vakvrouw met een zeer goed oog én gevoel voor het gebeuren en de sfeer!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk…