Huwelijk – Sven & Ilse

1 Reacties
8 september 2020

Sven & Ilse

De bruiloften in coronatijd zijn even volop in het nieuws dan is het niet altijd makkelijk om 1,5 afstand te houden, maar de meeste mensen doen zeker hun best hiervoor! Ook op de bruiloft van Sven en Ilse waren de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen en dat verliep allemaal super! Na de natte dagen rekende ik vrijdag op nog een natte dag. Maar het regende gelukkig niet hele dag, we hadden elke keer goede momenten dat het even droog bleef en dat was voor dit bruidspaar heel fijn: Ze wilden graag buiten fotosessie houden in het bos en dat kon nu gelukkig doorgaan.

Bij zowel Sven als Ilse fotografeerde ik kort iets van de voorbereidingen en daarna was het tijd voor een mooie ‘first look’ buiten bij de deur. Sven kon niet wachten om Ilse te ontmoeten met haar prachtige jurk… Hij werd zenuwachtig! Eindelijk mocht Sven zich omdraaien wanneer Ilse een tikje op de schouder van Sven gaf. Wat zagen ze er prachtig uit samen! Daarna vertrokken we naar Munnickenweg bij de Runmolen in het buurt waar ze met de trouwauto op de foto’s wilden. Wat een plaatje! Toen zijn we verder gereden naar het bos in Bergen voor de fotosessie bij de Bergerbos. Wat leuk is aan de Bergerbos, Sven heeft Ilse daar op een plek met prachtig uitzicht van het bos ten huwelijk gevraagd. Ook fotografeerde ik van ze op dezelfde plek en vervolgens op verschillende plekken. De regen bleef uit, maar aan het eind van de fotosessie begon een beetje te regenen en wat waren we op tijd! De combinatie met de regenachtig luchten leverde het wel hele mooie plaatjes op!

Toen was het tijd om naar de stadhuis in Alkmaar te rijden! Om wat foto’s van de aankomst bij de stadhuis te kunnen maken lieten ze mij eerder weg rijden en zo konden Sven en Ilse even ontspannen. Terwijl hun gasten even onder de paraplu’s stonden te wachten kwam de oude Ford aanrijden en het werd gelukkig droog! Sommige kennissen hadden hun nog niet gezien, altijd leuk om te zien hoe ze reageren. Een vriend van Sven en Ilse, Sebastiaan wie ze ontmoet hadden op studentenfeest jongens als meiden en meiden als jongens. Ze hebben hem gevraagd als tweede ambtenaar op hun bruiloft gezien hij soort van de reden is dat ze elkaar kennen vonden ze dat wel mooi symbolisch.. Hoe bijzonder is dat.

’s avonds was er een BBQ bij Wijkboerderij in Alkmaar. Er kwamen intussen wel wat buien over, maar daar hebben we weinig last van gehad. De zon piepte nog even tussen de wolken door en we hebben nog heel snel 5 minuten tijd ingepikt voor een paar groepsfoto’s. Toen was het tijd voor taart aansnijden, wanneer iedereen een beetje gezakt zijn van de taart was het tijd voor een openingsdans. Hierna ben ik naar huis gegaan.

Ik wens jullie veel geluk toe samen. Bedankt voor alles!

Fotolocatie: Duinvermaak, Bergen
Trouwlocatie: Het stadhuis, Alkmaar

1 Reactie

  1. Wat zijn we blij dat Elisa onze trouwdag heeft vastgelegd! Ze is een ontzettend fijne meid om de hele dag erbij te hebben en ze heeft prachtige foto’s gemaakt. Precies zoals wij het wilden. Elisa mag dan doof zijn, maar dat heeft totaal geen hinder gegeven, niet in de communicatie van te voren, niet tijdens de fotoshoot en ook niet naar de daggasten. Ze kan op een normale, natuurlijke manier aangeven wat de bedoeling is en heeft erg veel oog voor detail. Al met al is Elisa wat ons betreft echt een aanrader als fotograaf!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk…