Huwelijk – Manouk en Wendy

0 Reacties
1 mei 2022

Manouk & Wendy

De trouwdag van Manouk en Wendy is eindelijk aan de beurt, om een blog over te schrijven! Manouk en Wendy trouwden op 22 April 2022. Een mooie en populaire trouwdatum. Voor deze trouwdatum kreeg ik meerdere aanvragen binnen, ik kon maar op één plek tegelijk zijn. Manouk en Wendy waren er als eerste bij. Ik voelde mij zeer vereerd om hun ‘grote dag’ te mogen vastleggen.

De dag begint voor mij met het fotograferen van de voorbereidingen van Wendy. Ze is bij haar moeder thuis in Rotterdam. De beste vriendin van Wendy was bezig met  het haar van Wendy. Ondertussen kon ik nog even een praatje maken met de bruid in spe.  Ondanks de zenuwen had ze goed geslapen en kon ze uitgerust aan deze mooie dag beginnen.

Zal Manouk ook zenuwachtig zijn? Ik stapte de auto in, op weg naar Zevenhuizen, om ook de voorbereidingen van Manouk vast te leggen. Ze maakte zich klaar voor de bruiloft onder gezelschap van haar moeder, oma, haar twee zussen en bruidsmeisje Lily. Ik kon meteen aan de slag met fotograferen, de make-up werd verzorgd door haar oudste zus. Nadat beide zussen de make-up goedgekeurd hadden, is het tijd om de trouwjurk aan te gaan doen. Iedereen stond vol bewondering te kijken hoe prachtig Manouk eruitzag. Haar jurk stond haar echt zo mooi.

Speciaal voor deze bijzondere dag, is de oudste zus van Manouk samen met haar man en dochtertje (Lily) overgekomen uit Amerika.

Lily had een belangrijke rol deze ‘grote dag’, zij was namelijk samen met Yindee (het nichtje van Wendy) een bruidsmeisje.

Manouk zag er prachtig uit en was klaar voor het huwelijk. Vol spanning moest ze nog eventjes wachten tot haar bruid Wendy arriveerde. Gelukkig was ze niet de enige die in spanning stond te wachten maar ook haar moeder, oma en zussen. Wendy kwam aanrijden met de trouwauto en belde aan bij hun eigen woning in Zevenhuizen. Manouk deed de deur open en dat was het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen, het ‘first look’ moment. Een heel bijzonder en emotioneel moment. Iedereen moest wel even een traantje wegpinken. Het geluk straalde van het bruidspaar af.

Na de first look werd het tijd voor een fotosessie op het strand in Wassenaar. Het waaide flink maar dat hield ze niet tegen. Deze locatie had het bruidspaar gekozen met een speciale reden, hun eerste ontmoeting was ook op het strand, weliswaar die van Scheveningen. Het strand is een fijne plek voor dit bruidspaar. Wie had dat gedacht, dat deze eerste ontmoeting zou leiden tot dit huwelijk. Mooi om deze speciale momenten samen te laten komen op deze dag. Daarna zijn we naar natuurreservaat Lentevreugd gegaan om daar ook nog mooie trouwfoto’s te maken. De omgeving was prachtig, zelfs de schotse hooglanders waren aanwezig.

De trouwceremonie is bij Beachclub Bait, alles is in gereedheid gebracht voor het huwelijk van Manouk en Wendy. De gasten waren al aanwezig toen het bruidspaar aankwam na het maken van de trouwfoto. De trouwambtenaar begint de ceremonie en beide lezen hun trouwgelofte voor. De gelofte werd overgebracht door middel van gebarentaal (Manouk en Wendy communiceren op die manier met elkaar, vanwege de doofheid van Manouk). De bruidsmeisjes Lily en Yindee brachten de ringen naar de bruidspaar. Na afloop van de ceremonie wordt het bruidspaar gefeliciteerd en doen ze een toost. Daarna volgde de diverse groepsfoto’s.

Het mooie gezelschap ging met elkaar barbecueën, ondertussen werden er toespraken gedaan door de naasten van het bruidspaar. Het dessert bestond uit een mooie glutenvrije bruidstaart, deze werd uiteraard aangesneden door de twee bruiden.

Er werd nog een mooi feest gevierd, om dit huwelijk te vieren.

Manouk en Wendy, jullie zijn een prachtig stel samen, blijf genieten van elkaar en alle goeds voor de toekomst gewenst!

Fotolocatie: Het strand & Lengtevreugd – Wassenaar
Trouwlocatie: Beachclub Balt – Wassenaar
Bruidstaart: Enjoy Cakes – Spijkenisse

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk…

Start gesprek
1
💬 Wil je iets vragen?
Hallo! 👋🏻

Waar kan ik jou mee helpen?