Huwelijk – Hylke & Eveliene

1 Reacties
3 juli 2017

Hylke & Eveliene

De grote dag voor Hylke en Eveliene. Het was nog even spannend wat het weer zou doen, maar wat was het een mooie dag!

Het begon allemaal in Schoorl bij de Witte Kerk voor de fotolocatie. Wat zagen Hylke, Eveliene en hun kinderen er prachtig uit! Het plaatje was helemaal compleet. Na de fotoshoot ben ik naar ouderlijk huis van Eveliene in Oudkarspel gereden en we wachtten tot het tijd was om te vertrekken naar de trouwlocatie. Ze hadden gekozen voor het gemeentehuis in Zuid-Scharwoude.

Waar ze JA! tegen elkaar zeiden.

Nadat alle handtekeningen gezet waren ging het bruidspaar meteen van start met het feest. Voor mij was het tijd om het bruidspaar met rust te laten en ze lekker te laten genieten van de avond en elkaar.

Fotoshoot: Schoorlse Duinen

1 Reactie

  1. Elisa heeft onze trouwdag gefotografeerd, en het zijn schitterende foto’s geworden. Tijdens het eerste contact vertelde wij over onze wensen voor de trouwfotografie. Elisa kwam vervolgens met leuke ideeën over de plaats om foto’s te maken en maakte een duidelijk plan voor de grote dag. Op de dag zelf betrok ze onze kinderen leuk bij de foto momenten, dat was nog niet makkelijk met een kind van 1,5 erbij. De foto’s met de kinderen en de foto’s zonder de kinderen zijn erg mooi geworden. Naast de geposeerde foto’s heeft Elisa ook veel foto’s gemaakt van kleine details zonder dat wij zelf doorhadden dat er foto’s gemaakt werden. Deze foto’s waren een hele leuke aanvulling!!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk…