22.06.2018

Huwelijk • Gerard & Esther

22.06.2018

 

Gerard en Esther, een geweldig stel! Deze dag heb ik wel gezien hoeveel die twee om elkaar geven!

Gerard kwam als eerste aan in een prachtig pak. Iedereen was nieuwsgierig hoe de bruid eruit zou zien. Esther liet niet lang op zich wachten. Samen met haar vader liep ze tussen familie en vrienden naar haar toekomstige man en wat zag ze er beeldschoon uit in haar trouwjurk!

Na het wisselen van de eerste blikken, een kusje en wat lieve woordjes kon de ceremonie beginnen. Gerard had iets leuks bedacht in plaats van een toespraak houden ging hij een liedje zingen samen met zijn collega.

Na een emotioneel ja-woord werd er geproost en de taart aangesneden. Op de taart stonden Gerard en Esther met hun gezin. Een schitterend gezin vol met liefde voor elkaar en dat zag je overal terug op de bruiloft.

 

Wat heb ik van deze dag genoten! Bedankt bruidspaar!

Fotolocatie: Westerhout, Beverwijk
Trouwlocatie:
De Smaeckkamer, Beverwijk

Bruidsboeket: De Duinroos, Beverwijk
Taart: Patisserie Leek, Beverwijk

Reactie van het echtpaar

Elisa heeft onze trouwdag gefotografeerd. Het was een prachtige dag! Ze heeft voor mooie foto’s gezorgd; zowel spontaan als emotioneel. Elisa kwam met hele goede ideeën wat betreft de groeps- en portretfoto’s. ze heeft onze wensen goed vastgelegd met haar indrukwekkende foto’s. We zijn blij dat we voor haar gekozen hebben.

 

Esther & Gerard

Stuur een bericht

Heb je een vraag? Of wil je een fotoshoot boeken? Stuur mij een berichtje!

Not readable? Change text. captcha txt