01.09.2018

Huwelijk • Fred & Annette

01.09.2018

 

Het klinkt als een sprookje en dat was het ook. Een oude Fiat als koets, Annette als prinses en Fred als prins.

Elkaar voor de eerste keer zien op je trouwdag is een prachtig moment. Annette staat op het balkon te wachten terwijl Fred komt aanrijden in de Fiat. Na het wisselen van de eerste oogcontacten en woorden was het tijd voor de lunch.

Via het pontje vervolgde wij onze weg naar de locatie van de fotoreportage waar ze elkaar later die dag het ja-woord zullen gegeven. De theeschenkerij een ideale locatie voor wat mooie plaatjes. Fred en Annette staan er mooi op en wat zien ze er stralend uit!

Tijdens de ceremonie mocht de vader van Annette een mooie rol vervullen. Hij had het voorrecht om zijn dochter en haar aanstaande man in de echt te verbinden.

Aansluitend op de ceremonie werd de taart aangesneden en geproost op het kersverse bruidspaar. Daarna was het de beurt aan de kinderen om de volwassen te laten zien hoe je moet dansen tijdens een echte kinderdisco.

 

Alle gasten van jong tot oud hebben genoten van deze prachtige dag. Ik wens Fred en Annette nog veel mooie jaren samen.

Fotolocatie: De Velserbeek, Velsen-Zuid
Trouwlocatie:
Het theeschenkerij, Velsen-Zuid
Trouwsboeket: Rinus de Ruyter, Heemskerk
Trouwauto: Fiat 200

Reactie van het echtpaar

Voor onze trouwdag hebben wij Elisa gevraagd om onze mooie dag vast te leggen. Het was een prachtige dag en we zijn ontzettend blij met het resultaat van de foto’s.
Van tevoren hebben wij met Elisa besproken hoe we onze foto’s wilden hebben en waar we de foto’s wilden maken. Ze stond open voor onze ideeën en droeg zelf ook ideeën aan. Wij wisten dat Elisa doof is en dat is voor ons geen probleem geweest. Elisa is open en duidelijk in haar communicatie en goed begrijpbaar. Tijdens de fotoshoot zelf kijkt zij goed wat ze nodig heeft en hoe ze de locatie kan gebruiken. Dit wist zij ook naar ons toe over te brengen. We kijken met veel blijdschap terug op het resultaat van de foto’s en de samenwerking met Elisa.

 

Fred & Annette

Stuur een bericht

Heb je een vraag? Of wil je een fotoshoot boeken? Stuur mij een berichtje!

Not readable? Change text. captcha txt