10.08.2018

Huwelijk • Erwin & Indira

10.08.2018

 

Op vrijdag 10 augustus 2018 gaven Erwin & Indira elkaar het jawoord. Ze hadden bedacht om samen met hun zoontje en dochtertje met een eigen bakfiets naar het raadhuis te fietsen. Dat is nog eens origineel, vind je niet? Op die vrijdag wisselde regen en zon elkaar regelmatig af, maar dankzij de buienalarm app wisten we droog te blijven. Door het weer hebben we de fotoshoot zo kort mogelijk gehouden en kreeg ik bij Erwin & Indira thuis nog een lekker kopje koffie. Na het raadhuis heb ik nog foto’s mogen maken van de felicitaties en van de daggasten.

Erwin & Indira, ik vond het ontzettend leuk om aanwezig te zijn op jullie mooie dag. Het was een prachtig gezicht om jullie met de bakfiets voor het raadhuis te zien verschijnen. 

 

Bedankt voor alles!

Fotolocatie: In het bos, Assendelft
Trouwlocatie:
Het Raadhuis, Assendelft

Receptie/Diner: Grand Café De Delft, Assendelft

Reactie van het echtpaar

“ Tijdens onze fotoshoot hadden we weinig tijd. Maar tussen de buien door heeft Elisa echt schitterende foto’s kunnen maken. En dat met maar een paar zonnestralen.
Elisa kijkt naar details, maar ook naar het groter geheel. Hierdoor maakt zij hele verrassende foto’s. Wat haar gehoorbeperking betreft. Wij konden prima met Elisa communiceren en hebben dit niet als storend ervaren. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. ”


Indira & Edwin

Stuur een bericht

Heb je een vraag? Of wil je een fotoshoot boeken? Stuur mij een berichtje!

Not readable? Change text. captcha txt