11.01.2019

Huwelijk • Peter & Monique

11.01.2019

 

Januari staat bekend als een echte wintermaand maar vandaag vrijdag 11 januari, is voor mij de eerste bruiloft waar ik voor gevraagd was als fotograaf. De dag waarop Peter & Monique elkaar het Ja-woord geven en elkaar beloven eeuwig trouw te zijn. Bij mij komt er altijd een extra vraag naar boven; wat gaat het weer ons vandaag brengen?

De ochtend is aangebroken als ik onderweg ben naar Peter & Monique in Leimuiden. Bij binnenkomst zag ik Peter staan, hij liep zenuwachtig heen en weer en kon duidelijk niet langer wachten om Monique voor het eerst te zien.

Terwijl de seconden weg tikte kwam  Monique naar beneden. Bij het zien van elkaar en alle genodigden, barsten beide in tranen van geluk. Niet veel later bekomen van dit mooie moment, liepen zij naar de achterkant van de woning. Daar stond de Fiat 500 op het bruidspaar te wachten. De privéchauffeur liet hun keurig in de wagen stappen en reed vervolgens naar het Gemeentehuis van Kaag en Braassem.

Met het Gemeentehuis in zicht maakte iedereen zich gereed om naar binnen te gaan. De genodigden namen allereerst plaats in de zaal, terwijl het bruidspaar niet veel later volgde. Onder begeleiding van muziek en de gabaren tolk liep het bruidspaar naar binnen en gaven elkaar, met als klap op de vuurpijl, het Ja-woord in gebarentaal. Dit moment zorgde bij iedereen voor een bijzonder gevoel en een gevoel van saamhorigheid.

Deze ceremonie werd toepasselijk afgesloten met een heerlijke lunch waarna het bruidspaar meeliep voor de fotoshoot. Het weer was wisselvallig, zoals dat in Nederland kan zijn.  Om zeker te zijn van perfecte foto’s zijn wij van buiten naar een binnen locatie uitgeweken. Rozen & Radijs werd hierdoor het decor van de foto’s. Deze tropische tuin die vol staat met waterpartijen, vissen, bananenplanten en andere bijzondere bezienswaardigheden hebben zeker bijgedragen aan deze mooie dag!

Terugkijkend op de dag, kan ik vol trots zeggen dat dit een dag was vol karakter. Door de afwisseling qua programma voor horende, slechthorende en dove genodigden is het unieke dag geweest waarop niets hetzelfde is en dat er af en toe ingespeeld moet worden op de genodigden, het weer, de locatie en andere factoren.. Al met al een herinnering en ervaring rijker!

 

Ik wens Peter en Monique veel mooie jaren samen! Bedankt voor alles!

Fotolocatie: Rozen & Radijs, Burgerveen
Trouwlocatie:
Het gemeentehuis Kaag en Braassem, Roelofarendsveen
Trouwsboeket: Zelf gemaakt door Sandra, een vriendin van Monique
Trouwauto: Fiat 500

Stuur een bericht

Heb je een vraag? Of wil je een fotoshoot boeken? Stuur mij een berichtje!

Not readable? Change text. captcha txt